جزئیاتی تازه از نزاع مرگ بار بولوار توس که با کشته شدن جوانی همراه بود | قتل به خاطر یک دختر وزیر بهداشت: ویروسی جدید در آزمایشگاه‌های ما شناسایی نشده است + فیلم رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟ ایران رتبه هشتم جهان در بازار محصولات حلال حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! + عکس (۲۶ دی ۱۴۰۳) لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار دارد پیشگیری از ابتلا به بیماری HPV؛ غربالگری یا تزریق واکسن؟ سقوط هواپیمای سبک آموزشی فراجا در گیلان (۲۶ دی ۱۴۰۳) حضور در نمایشگاه گردشگری اسپانیا با هدف معرفی ایران پویا و مقتدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران در سطح استان از فردا گروگان‌گیری ۱۵ماهه، با همت سازمان اطلاعات سپاه کرمان پایان یافت انتصاب رسمی مدیرکل امور بین‌الملل توسط رئیس سازمان امور دانشجویان مردی که همسرش را با ضربات کلنگ در مشهد به قتل رسانده بود، درگذشت حجم آب در سدهای مشهد، درحال‌کاهش و فقط ۱۲ درصد است مسمومیت ۲۳ دانش‌آموز مشهدی در مسجد به دلیل انتشار گاز منوکسیدکربن تمام واریزی‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی، کشوری و لشکری تا پایان سال ۱۴۰۳ اعلام شد + زمان واریز و مبلغ فرار دختر ۱۵ ساله با فرد موردعلاقه‌اش در شب خواستگاری | قتل و تهدید؛ سرانجام یک عشق مجازی قتل یک جوان ایرانی به دست تبعه خارجی در مشهد بخشنامه جدید بانک مرکزی برای تأمین ارز دارو کمتر از ۴ سال برای جوانی جمعیت فرصت داریم فوت ۱۹۹ نفر براثر گازگرفتگی، از اول مهر امسال | استان خراسان رضوی در صدر جدول مسمومیت با مونوکسیدکربن (۲۶ دی ۱۴۰۳) آخرین اخبار درمورد برداشت از حقوق کارمندان بابت «مهریه» فواید بی‌نظیر سرکه سیب؛ از کاهش وزن تا کنترل دیابت هوا در سطح کشور سرد می‌شود | پیش‌بینی بارش باران و برف در برخی استان‌ها (۲۶ دی ۱۴۰۳) عامل اصلی فراموشی در جوانان «اضطراب» است نیاز دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم به ۱۵۱ هزار ظرفیت خوابگاهی آیا فعالیت بدنی زیاد باعث طول عمر بیشتر می‌شود؟ اگر بیماری تنفسی و ویروسی دارید، از حضور در جمع بپرهیزید وعده رئیس سازمان محیط زیست برای اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۲۶ دی ۱۴۰۳) بهترین روش تأمین پروتئین روزانه بدن کدام است؟
سرخط خبرها

امنیت کودکان در اماکن عمومی و نکاتی که والدین باید بدانند

  • کد خبر: ۲۴۷۴۵۶
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۸
امنیت کودکان در اماکن عمومی و نکاتی که والدین باید بدانند
بسیاری از تبهکاران بخصوص، زنانی را در اماکن عمومی می‌گمارند تا در عرض چند ثانیه فرزندی غافل شده از والدین را به راحتی هرچه تمام‌تر بربایند. هرچند این تهدید شایع و گسترده نیست، اما عمق هولناک فاجعه حتی برای یک مورد در ماه، در یک کلانشهر می‌تواند فاجعه‌ای ابدی برای یک خانواده و تاثیری به غایت منفی بر افکار عمومی برجای بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، امروزه در خبر‌ها و شبکه‌های اجتماعی شاهد تهدیداتی هستیم که برای کودکان پیش می‌آید. ربودن کودکان توسط غریبه‌ها، آزار کودکان دور از چشم والدین، حمله حیوانات اهلی، بروز سانحه غرق شدن در حوضچه‌ها و استخر‌ها و رودخانه‌ها که اهمیت توجه هرچه بیشتر والدین به کودکان را صد چندان می‌کند.

اول از همه به خاطر داشته باشید در اماکن عمومی تحت هیچ شرایطی کودکتان را حتی برای یک دقیقه تنها نگذارید. بسیاری از والدین حین بازی کودک در پارک‌ها، بلافاصله بچه را روی سرسره یا تاب به حال خود رها کرده و عموما سر در گوشی و فضای مجازی کرده و فکر می‌کنند، چون در محیط و نزدیک کودک هستند، همین کفایت می‌کند غافل از اینکه در عادی‌ترین حالت، ممکن است فرزند به دلیل مهارت اندک، از همان سرسره یا تاب سقوط کرده و آسیب ببیند.

اما حتی جدی‌تر از این مساله، تهدیدات دیگری است که می‌تواند برای همیشه جبران ناپذیر باشد. بسیاری از تبهکاران بخصوص، زنانی را در اماکن عمومی می‌گمارند تا در عرض چند ثانیه فرزندی غافل شده از والدین را به راحتی هرچه تمام‌تر بربایند. هرچند این تهدید شایع و گسترده نیست، اما عمق هولناک فاجعه حتی برای یک مورد در ماه در کلان شهر تهران می‌تواند فاجعه‌ای ابدی برای یک خانواده و تاثیری به غایت منفی بر افکار عمومی برجای بگذارد. ازاینرو اگر زمانی می‌خواهیم مثلا نیم یا یک ساعت برای کودکمان وقت بگذاریم، این وقت را کاملا در اختیار فرزندمان باشیم تا با آسودگی به تفریحش برسد و آن را با وقت فراغت خودمان اشتباه نگیریم.

نباید انتظار داشته باشیم یک کودک دو یا سه ساله بتواند به طور نسبی از خودش مراقبت کند. کودک بجز موارد غریزی زیستی، هیچ تجربه‌ای از تهدیدات پیرامون خود ندارد و این ماییم که باید چتر حمایتی خود را بر امنیت کودکمان قرار دهیم و این مهم ممکن نیست الا به صبر و حواس جمعی والدین.

همانطور که کارشناسان و محتوا‌های مرجع همواره تاکید می‌کنند، باید به کودکمان آموزش دهیم که به هیچ عنوان به حرف افراد غریبه توجهی نکنند. نوع مواجهه با غریبه‌ها و خود محافظتی برای هرگونه لمس بدنی یا دریافت خوراکی یا تنقلات از غریبه‌ها را به آنها آموزش دهیم.

امروزه بسیار مشاهده می‌شود که والدین زمانی که می‌خواهند برای خرید یا اموری دیگر به بیرون از خانه بروند، فرزند خردسال خود را برای مدتی معین در مجموعه‌های تفریحی معمولا کوچک می‌گذارند و با یک سفارش ساده به مسول مراقب آن مکان، او را گذاشته و می‌روند.

این اقدام نمی‌تواند اقدامی ایمن باشد. اول اینکه مراقب سالن نمی‌تواند همزمان از چند ده کودک مراقبت کند و احتمال آسیب رسیدن به کودکتان وجود دارد یا اینکه کودکان بزرگ‌تر او را مورد آزار قرار دهند که به راحتی قابل مشاهده و کنترل توسط مراقب سالن نخواهد بود؛ و باز هم نکته مهم‌تر اینکه کودک شما در این محیط می‌تواند از سوی غریبه‌ها تهدید شود. ازاینرو سعی کنید به هیچ عنوان کودکتان را در اینچنین محیط‌هایی تنها نگذارید. می‌باید او را برای هر کاری که دارید با خود ببرید چراکه حفظ امنیت و سلامت کودک شما به اذیت شدن خودتان ارجحیت دارد.

متاسفانه بسیاری از والدین اصرار دارند که بین زندگی والدی و دوران مجردی و بی فرزندی، تعادل ایجاد کنند. آنها می‌خواهند هم فرزند داشته باشند هم به سیاق قبل از فرزند زندگی کنند که این روش حتما آسیب‌زا خواهد بود.

ما زمانیکه تصمیم به بچه‌دار شدن می‌گیریم باید متوجه مسئولیت‌های خود در قبال فرزند باشیم. فرزندی که با اراده و تصمیم ما به دنیا می‌آید، تمام سرنوشت و آینده‌اش به تصمیم و رفتار و سلوک ما گره می‌خورد. او هیچ اختیاری در دوران کودکی‌اش ندارد، او به این دنیا آمده و بار تمام معصومیت و خوشبختی‌اش بر دوش ما والدین خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->